За Нас

Ресторант св. Никола


Това е Ресторантът, в който сватбите във Варна се променят! Това е Ресторантът, в който над сто двойки са казали своето ДА! Това е Ресторантът, в който думата Сватба е послание! Това е ресторантът, в който Ти си бил или ще бъдеш!

Нашата цел е да превърнем посещението Ви тук в прекрасно изживяване. Водени от идеята за уютно семейно място, на което всички гости да се чувстват удобно, създадохме ресторант, в който вложихме много любов и старание, за да се потопите в един уникален свят на спокойна атмосфера и кулинарните изкушения на националната българска кухня. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за Вашето добро обслужване, защото ние знаем, че Вашите желания са най-важни за нас. Ресторант св. Никола разполага с голяма лятна градина разположена точно до морето, в която има възможност да се организират сватби, семейни тържества и детски рожден ден.


  • Винаги свежа храна
  • Готвачи на световно ниво.
  • Бърз и качествен сервиз.
  • Възможност за възстановяване на сума при възникване на проблеми.

Мероприятия организирани при нас!

Ресторант св. Никола организира мероприятия за всички поводи. Нашите служители ще направят всичко, за да Ви осигурят необходимото обслужване.


Кръщенета

Рождени дни

Рибен ресторант