МОЯТА СВАТБА ПОД ЗВЕЗДИТЕ

Ние,създателите на Ресторант-градина "св. Никола" гр.Варна, отворихме врати за своите клиенти през 2010 година. В ресторант св. Никола може да организирате Вашата сватба, рожден ден или детско парти. Ние ще осигурим всичко необходимо за перфетното провеждане на мероприятието!

Водени от идеята за уютно семейно място, на което всички гости да се чувстват удобно, създадохме ресторант, в който вложихме много любов и старание, за да се потопите в един уникален свят на спокойна атмосфера и кулинарните изкушения на националната българска кухня. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за Вашето добро обслужване, защото ние знаем, че Вашите желания са най-важни за нас. Ресторант св. Никола разполага с голяма лятна градина, в която има възможност да се организират сватби, семейни тържества и детски рожден ден.

Ресторант Св. Никола предлага на своите гости четиристепенно меню включващо:


Ресторант Св. Никола

Лятната градина на ресторант св. Никола, Варна дава възможност за настаняване до 80 човека на тераса, както и възможност за монтаж на допълнителни шатри, в случай че вашата сватба е с по-голям брой гости. Свети Никола разполага и с вътрешна зала с 120 места. Ресторанта разполага с 60 парко места и леглова база с капацитет от 110 човека.

За младоженците на ресторант св. Никола сватбеният ден е сбъдната мечта. Зимна или лятна, сватбата тук е любов, страст, емоция и незабравимо преживяване.


Ресторант Св. Никола

Това е Ресторантът, в който сватбите във Варна се променят! Това е Ресторантът, в който над ДВЕСТА двойки са казали своето ДА! Това е Ресторантът, в който думата Сватба е послание! Това е ресторантът, в който Ти си бил или ще бъдеш!

*Ресторант Св. Никола Варна ще Ви помогне с избор на фото и видео заснемане и музикално-артистична програма; * Сватбен ресторант Св. Никола предлага ресторантска украса на сватбената зала;


Ресторант св. Никола

Позволете ни да превърнем най-щастливия ден от живота ви в приказно събитие, благодарение на неповторимия уют и магия на нашия ресторант.

Преимущества

Калъфки и пандели за столове 140
Безплатна украса за булченската маса 1
Безплатно внасяне на торта 1
Места в ресторант 120
Места на тераса 80
Паркинг метса 60

...където след изтощителните церемонии Ви очакват питие с лед, всичките ви приятели, любимата ви музика, очаква Ви ВАШАТА СВАТБА...


Аранжиране на масите за гостите

* Вази за живи цветя; * Бели калъфи и пандели; * Зареждане бели платнени салфетки; * Бяла пътека, декорирана с цветя; * Провиси и воали по колона и таван;

Качествена храна

Качествено обслужване

Искате да изкарате вашия перфектен ден?

Ние ще се погрижим Вашия специален ден да премине по един специален начин!

Меню

Разгледайте нашето специално сватбено меню. Вие избирате ястията, така не се ограничавате в избора.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake //]]>