Какво да подарим за 50 годишен юбилей

Един от най-сложните въпроси при предстоящо събитие е какво да подарим на рожденника… А ако е специален повод, като юбилей? Един от важните моменти в животът на човек и винаги искаме да е нещо което ще запомни и ще остане, като мил спомен за следващите поне 50 юбилея напред 🙂

В тази статия ще ви запознаем с някой традиционни идеи за подаръци за юбилей

  • Комплект за Бонсай

Добавете природа и дзен в дома си със собствено бонсай мини дърво.

  • Ваза за Цветя с Изражение – Amused

Луксозна и модерна ваза за цветя с весело изражение, направена от твърд, удароустойчив порцелан. Височина:16,5см. Страхотен подарък и декор за дома.

  • Дървен Шах и Аксесоари за Вино

Уцелете право в сърцето всички любители на виното и шаха с този страхотен луксозен комплект 2 в 1!

Юбилеят е един специален повод за всеки от нас и винаги се стараем да го направим възможно най-специален за любимите ни хора.

Водени от идеята за уютно семейно място, на което всички гости да се чувстват удобно, създадохме ресторант св. Никола, в който вложихме много любов и старание, за да се потопите в един уникален свят на спокойна атмосфера и кулинарните изкушения на националната българска кухня. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за Вашето добро обслужване, защото ние знаем, че Вашите желания са най-важни за нас. Ресторант св. Никола разполага с голяма лятна градина, в която има възможност да се организират сватби, семейни тържества и детски рожден ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

//]]>