ЗАЩО ДА ПРАЗНУВАТЕ ИМЕННО В РЕСТОРАНТ СВ. НИКОЛА

Ние,създателите на Ресторант-градина "св. Никола" гр.Варна, отворихме врати за своите клиенти през 2010 година. В ресторант св. Никола може да организирате Вашата сватба, рожден ден или детско парти. Ние ще осигурим всичко необходимо за перфетното провеждане на мероприятието!

Водени от идеята за уютно семейно място, на което всички гости да се чувстват удобно, създадохме ресторант, в който вложихме много любов и старание, за да се потопите в един уникален свят на спокойна атмосфера и кулинарните изкушения на националната българска кухня. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за Вашето добро обслужване, защото ние знаем, че Вашите желания са най-важни за нас. Ресторант св. Никола разполага с голяма лятна градина, в която има възможност да се организират сватби, семейни тържества и детски рожден ден.

Ресторант Св. Никола за Вашето лично събитие


Ресторант Св. Никола

Вашият личен ресторант! При направена резервация ние запазваме целия ресторант само за Вас! Така в една уютна обстановка до морето Вие и Вашите гости ще изживеете едно незабравимо тържество!
Лятната градина на ресторант св. Никола, Варна дава възможност за настаняване до 80 човека на тераса, както и възможност за монтаж на допълнителни шатри, в случай че вашият празник е с по-голям брой гости. Свети Никола разполага и с вътрешна зала с 120 места. Ресторантът разполага с 60 парко места и леглова база с капацитет от 110 човека.

Зимен или лятен юбилей, тук е любов, страст, емоция и незабравимо преживяване.


Ресторант св. Никола

Позволете ни да превърнем най-щастливия ден от живота ви в приказно събитие, благодарение на неповторимия уют и магия на нашия ресторант.

Преимущества

Калъфки и пандели за столове 140
Безплатна украса за булченската маса 1
Безплатно внасяне на торта 1
Места в ресторант 120
Места на тераса 80
Паркинг метса 60

...където след изтощителните церемонии Ви очакват питие с лед, всичките ви приятели, любимата ви музика, очаква Ви ВАШИЯТ СПЕЦИАЛЕН ПОВОД...


Аранжиране на масите за гостите

* Вази за живи цветя; * Бели калъфи и пандели; * Зареждане бели платнени салфетки; * Бяла пътека, декорирана с цветя; * Провиси и воали по колона и таван;

Качествена храна

Качествено обслужване

Искате да изкарате вашия перфектен ден?

Ние ще се погрижим Вашия специален ден да премине по един специален начин!

Меню

Разгледайте нашето специално сватбено меню. Вие избирате ястията, така не се ограничавате в избора.

//]]>