Кетъринг

Кетъринг

КАКВО Е КЕТЪРИНГ?

Произходът на понятието „кетъринг” е от английската дума cater, която в превод на български език означава – доставям провизии, обслужвам. Като цяло смисълът и необходимостта от кетъринг не могат да се изчерпят единствено с тривиалната идея за приготвяне на храна. Това е комплексна услуга, изкуство за създаване на празници, базирано на творческия подход и изграждане на собствен стил на общуване. Кетърингът се развива с годините до мащабите на индустрия, резултат от все по-динамичния и модернизиращ се начин на живот в който факторът време е все по–определящ.

Индустриален кетъринг

Предлагането на комплексно хранене и организиране изхранването на голям брой хора е изключително сложна и отговорна дейност, която вече 5 години Механа Хъшове успешно изпълнява за големи заводи, промишлени предприятия, компании и училища. Фирмата поема цялостното управление и изпълнение на всеки етап от процеса – от доставката на хранителни продукти, приготвяне, разфасоване, пакетиране на храната и раздаването й по обекти до обслужването в столовата и кафенетата и стопанисването на търговски обекти.

Механа Хъшове разработва проекти според специфичните нужди на всеки отделен клиент, като предлага икономически изгодни и практични решения. Компанията прави възможно за потребителите осигуряване на изхранването на техните работници и служители в изпълнение на Наредба №11 от 21.12.2005 г. за предоставяне на безплатна предпазна храна, като същевременно ги подпомага в най-ефективното комбиниране на начините как да се извършва това – по фактура, с ваучери за храна или чрез картови разплащания.

Кетъринг

Впечатляваща, авангардно презентирана
храна и най-висок стандарт на обслужване
са неизменна част от добрата организация и представяне на екипа ни!

Екипът ни от професионалисти се стреми
да осигури на нашите клиенти и техните
гости индивидуално меню с вкусна,
интересна и свежа органична храна,
в съответствие с  най – новите изискванията
на здравословното хранене.

Доставяме кетъринг до посочен адрес в
град Варна и страната.

Осигуряваме високо професионално обслужване и пълен комплект парти-оборудване, посуда и ефектни аранжировки, определящи едно изискано парти.